Haven Cloud paskyros ištrynimas
Haven nereikia paskyros. Ją turite tik tuo atveju, jei prisijungėte norėdami naudotis Haven Cloud. Ištrynus paskyrą, pašalinama viskas, ką apie jus saugome.
Programoje (greičiausia)
- Atidarykite Haven ir pasirinkite Nustatymai → Haven Cloud.
- Bakstelėkite Ištrinti paskyrą ir patvirtinkite. Haven paprašys patvirtinti su Face ID arba kodu, o jei paskutinį kartą prisijungėte seniai, – prisijungti dar kartą.
Paskyra ištrinama iš karto.
Be programos
Parašykite adresu privacy@havenvault.app iš to adreso, kuriuo prisijungėte, ir paprašykite ištrinti paskyrą. Jei prisijungėte per Apple su funkcija „Hide My Email“, nurodykite adresą, kurį Haven rodė skiltyje Nustatymai → Haven Cloud. Patvirtinsime ir paskyrą ištrinsime per 30 dienų.
Kas ištrinama
- Visi jūsų failai Haven Cloud, įskaitant jų miniatiūras ir viską, kas yra debesies šiukšlinėje.
- Jūsų užšifruotas failų indeksas, plano įrašas ir užšifruotas raktų paketas (įskaitant rakto kopiją funkcijai „Atkurti per Haven“ ar padalyto rakto dalį, jei jas buvote įjungę).
- Jūsų prisijungimo paskyra (el. pašto adresas ir prisijungimo būdas).
Kas išsaugoma
- Failai jūsų įrenginiuose lieka Haven: paskyros ištrynimas jų niekada neliečia.
- Pirkimų įrašus saugo Apple, Google ir RevenueCat, kaip reikalauja įstatymai. Prenumerata savaime nesibaigia: atšaukite ją App Store arba Google Play nustatymuose.
- Serverio žurnalai (be failų turinio ir pavadinimų) ištrinami per 30 dienų.
Daugiau – Privatumo politikoje.