Haven Cloud hesabınızı silin
Haven için hesap gerekmez. Hesabınız yalnızca Haven Cloud’u kullanmak için giriş yaptıysanız vardır. Hesabı silmek, hakkınızda tuttuğumuz her şeyi kaldırır.
Uygulamada (en hızlısı)
- Haven’ı açın ve Ayarlar → Haven Cloud bölümüne gidin.
- Hesabı sil seçeneğine dokunun ve onaylayın. Haven sizden Face ID veya parolanızla onay vermenizi, son girişinizin üzerinden bir süre geçtiyse de yeniden giriş yapmanızı ister.
Silme işlemi hemen gerçekleşir.
Uygulama olmadan
Giriş yaptığınız adresten privacy@havenvault.app adresine e-posta gönderin ve hesabınızı silmemizi isteyin. Apple’ın E-postamı Gizle özelliğiyle giriş yaptıysanız Haven’ın Ayarlar → Haven Cloud bölümünde gösterdiği adresi bize bildirin. Talebinizi onaylar ve hesabınızı 30 gün içinde sileriz.
Neler silinir
- Haven Cloud’daki tüm dosyalarınız; küçük resimleri ve bulut çöp kutusundaki her şey dahil.
- Şifreli dosya dizininiz, plan kaydınız ve şifreli anahtar paketiniz (açtıysanız Haven ile kurtarma için saklanan anahtar kopyası veya bölünmüş anahtarın bizdeki parçası dahil).
- Giriş hesabınız (e-posta adresiniz ve nasıl giriş yaptığınız).
Neler saklanır
- Cihazlarınızdaki dosyalar Haven’da kalır: hesabı silmek onlara asla dokunmaz.
- Satın alma kayıtları yasaların gerektirdiği şekilde Apple, Google ve RevenueCat tarafından saklanır. Abonelik kendiliğinden sona ermez: App Store veya Google Play ayarlarınızdan iptal edin.
- Sunucu kayıtları (dosya içeriği veya adı içermez) 30 gün içinde silinir.
Ayrıntılar Gizlilik Politikası sayfasında.